Revision

  

Driver du en mindre rörelse eller ett lite större företag? Det gör ingen skillnad. Revisionen är en kvalitetssäkring – se den som en årlig hälsokontroll av din verksamhet. Ditt företag får en kvalitetsstämpel och det underlättar affärer och kontakter.

Skatterådgivning

  

Oavsett om du eller ditt företag verkar inom Sverige eller internationellt är det knappast något beslut som inte medför skattekonsekvenser. Vi bistår med skatterättsliga utredningar och konsultationer. Vi har en djup och bred kompetens inom skatteområdet och erbjuder rådgivning inom bl.a. moms, personbeskattning m.m.

Varför JPA?

  

Vi är en lokal byrå med internatiionell räckvidd via vårt medlemskap i JPA International. Vi är själva företagare och hanterar de problem som företagsledare möter i vardagen med komplicerade regelverk, finansieringsfrågor, personalfrågor osv.

Immaterialrättslig rådgivning

  

I dagens snabbväxande affärssamhälle är det viktigt att du som företagare skyddar dina idéer och uppfinningar. Oavsett om det gäller patent, varumärken, design eller upphovsrätt.

Ekonomistyrning

  

För att tillgodose behovet av en fungerande styrning och uppföljning hjälper vi till med att kartlägga företagets ekonomifunktion och rutiner

Generationsskifte

  

Ett generationsskifte är en viktig och ofta komplicerad händelse som bör planeras och genomföras i god tid. Vi hjälper er med de frågeställningar som behöver övervägas.

Företagsvärdering

  

Går ni i tankar om att sälja hela eller del av verksamheten? Vad innebär den värdering av företaget som gjorts. Vi bistår er och reder ut frågorna.

Affärsjuridik & affärsrådgivning

  

JPA kan bistå vid generationsväxlingar och andra bolagsrättsliga omstruktureringar, såväl fusion och likvidation som förvärv eller försäljningar.