Bli en av oss

Bli en av oss

Vi söker en nyfiken revisions- och redovisningsmedarbetare!
JPA är en medelstor revisionsbyrå med huvudsaklig verksamhet i Göteborg. Nu behöver vi bli fler både på revisions- och redovisningssidan!

Din bakgrund
I första hand söker vi dig med en ekonomexamen med inriktning redovisning som har läst beskattning, och gärna lite juridik. Har du erfarenheter från redovisning eller revision är det ett plus, men inte nödvändigt. Som person är du nyfiken, du vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är också noggrann och mån om att det du lämnar ifrån dig håller hög kvalité. Vi tror att du också är lösningsorienterad.

Varför JPA?
Jo, vi har väldigt kul på jobbet – trots att vi är revisorer! Vi tror nämligen på fullt allvar att en trivsam arbetsplats stimulerar till såväl personlig som yrkesmässig framgång – och ett gott skratt har ju aldrig skadat. Vi jobbar nära varandra och du kommer snabbt komma in i gruppen. Att vi kan ha så kul tillsammans som vi har, är såklart för att vi också är bra vänner.
Som medarbetare på JPA ges du möjlighet till stort ansvar, även om arbetet bjuder på varierande arbetsuppgifter finns också goda möjligheter till specialisering. I en föränderlig värld står kompetensutveckling i centrum, vilket kräver en vilja och hunger efter att ständigt utvecklas. Möjligheterna är obegränsade för drivna och engagerade medarbetare som dessutom, liksom övriga på byrån, är måna om att det ska vara roligt på arbetsplatsen och i själva yrkesutövandet.


Intresserad? Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss.


JPA REVISION AB
Ebbe Lieberathsgatan 18B

Telefon: +46 (0) 31 83 44 00
E-post: ansokan@jpasverige.se